Jan 07, 2021 Остави съобщение

Разтвор за нестабилност на PVC формоване-PUDA PVC опаковъчна машина

В процеса на леене под налягане може да има много проблеми, като например размерът на шприцоването не е стабилен, има мехурчета в продуктите за шприцване, продуктите за шприцоване се напукват и така нататък, днес, за да се обяснят причините за нестабилността на шприцоването размер на формоване и решения.

Възможни причини:

1. Електрическата система и хидравличната система на машината са нестабилни

Решение: Проверете и регулирайте електрическата и хидравличната система за управление на машината, за да направите управлението стабилно и нормално.

2. Технологичните условия на шприцоване не са стабилни

Решение: Проверете дали процесът и техническите параметри са стабилни, дали системата за подаване е нормална, дали системата за контрол на температурата е нормална, дали скоростта на винта е нормална, дали обратното налягане е стабилно, дали инжекционното формоване на хидравличната система е стабилен и нормален

3. Неправилна настройка на процеса на леене под налягане и технически условия

Решение: Проверете дали налягането на инжектиране е нормално, дали настройката на инжекционното впръскване и времето за задържане на налягането е нормална, дали производственият цикъл е стабилен и дали настройката на всеки параметър за налягане и скорост на инжектиране е подходяща

4. Силата на матрицата е недостатъчна, направляващата колона е огъната или износена

Решение: Проверете направляващата колона за износване или огъване

5. Заключването на мухъл е стабилно, с лоша точност, нестабилно движение на движещи се части и неточно позициониране

Решение: Проверете точността на матрицата и движението и позиционирането на частите, премахнете лошите фактори и направете движението стабилно и нормално

6. Неравномерно подаване на количество пластмаса или неравномерни частици, лоша пластификация на пластмасата или износване на машинно топящ се пластмасов цилиндър и винт

Решение: проверете работата на машината, разтопете гумения цилиндър и хлабината на винта е твърде голяма или сериозно износване трябва да бъде заменено или поправено

BB fertilizer packing machine

7. Времето за охлаждане на продукта е зададено твърде кратко и охлаждането е неравномерно след отстраняване

Решение: Удължете времето за охлаждане и проверете състоянието на работа на инженерството на охладителната система

8. Продукти с лоша твърдост, неравномерна дебелина на стената и нестабилни условия след обработката

Решение: поправете матрицата или коригирайте параметрите на процеса, укрепете нестабилните условия след обработката

9. Неправилно съотношение на смесване на пластмаса, нестабилност на пластмасовото свиване или нестабилност на кристалността на кристални материали

Решение: разумно съпоставяне на дела на връщането или отпадъците, нестабилната кристалност на материала, който се компенсира в процеса, суровини и др.


ЗА ПУДА:

PUDA е 28-годишен водещ, ориентиран към растежа производител на опаковъчно оборудване и разработена по поръчка и интегрирана в цялата инсталация система за сухи насипни прахове, люспи и гранули. PUDA-International Inc. е канадска компания, базирана в Грейт Ванкувър, Канада през 2004 г. Puda притежава световноизвестни партньори като Southern Copper Corp. Rio Tinto Group, Zijin Group, LG China, OT Group, FL Smith, MCC, KAZ Minerals PLC и E.Mix и ECUACORRIENTE SA

Puda е изцяло ангажирана да постигне удовлетвореност на клиентите по целия свят, като предоставя качествено обслужване на най-добрите клиенти от замислянето до инсталацията, до пускането в експлоатация и следпродажбената поддръжка.

Машините за пакетиране на Puda варират от индивидуално оборудване до автоматизирани системи, подходящи за минерална промишленост, металургия, селско стопанство, химикали и храни.

Машини за пакетиране

Уплътнител за нагревател

Проверка-претегляне и отхвърляне

Скала за закачане, скала на платформа

Смесители / Блендери

Сух хоросан

Просеиватели

Разтоварване на насипни чанти


Изпрати запитване

whatsapp

skype

Имейл

Запитване